UKRATKO O NAMA

4Salon namještaja "Klek" posluje kao obiteljska tvrtka od 1994. godine u gradu Krku. Od 2000. godine svoje poslovanje seli u industrijsku zonu grada Krka te se danas proteže na više od 1 000 m² izložbenog prostora, te više od 200 m² parkirnog prostora oko salona.

Zbog zemljopisnog položaja većina našeg prometa odnosi se na uređivanje apartmana, vila, restorana, poslovnih prostora, te hotela diljem otoka Krka, ali i šire. Uz kompletno uređenje apartmana, specijalizirani smo za prodaju kuhinja, namještaja po mjeri i dr. No, u svojoj ponudi imamo i ostali namještaj kao, garniture, predsoblja, blagavaonice, spavaće sobe.

Kako se bavimo kompletnim uređenjem apartmana i vila, posjedujemo tim stručnjaka koji svojim iskustvom, znanjem, redovitim praćenjem trendova i korištenjem suvremenih aplikacija za dizajn, pružaju svojim kupcima idealna riješenja uređenja njihovog doma.

Kako bi naša usluga bila potpuna, posjedujemo vlastitni vozni park kojim vršimo dostavu namještaja, kao i tim montažera koji će brzo i kvalitetno sklopiti vaš novi namještaj. Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu, tako da pružanjem kompletne usluge kupcu ubrzavamo vrijeme između narudžbe namještaja i njegovo krajnje korištenje kod kupca, te umanjujemo mogućnost reklamacije uslijed nepravilne montaže.

NAMJEŠTAJ PREMA VAŠIM POTREBAMA

  • Izrađujemo namještaj od iverice renomiranog austrijskog proizvođača Egger, tu su također i MDF materijali različitih obrada rubova po Vašoj mjeri te izrada lakiranog namještaja.
  • Izuzetna kvaliteta i otpornost materijala glavne su značajke naše ponude. Prateći trendove u suvremenom dizajnu, kontinuiranim inovacijama u asortimanu naših proizvoda, svakodnevno unapređujemo razinu prodaje, što su prepoznali i naši kupci.
  • Zadovoljstvo svakog kupca od neprocjenjive je važnosti za naše poslovanje te nastojimo ostvariti partnerski odnos zasnovan na povjerenju i lojalnosti uz neprekidnu brigu o potrebama kupaca.
  • Nije važno gdje živite i koliko kvadrata imate,da li je to potpuno novi prostor ili želite restaurirate stari, jer svaki taj prostor je Vaše mjesto gdje se želite lijepo i ugodno osjećati, a naš mladi tim obrazovanih i iskusnih dizajnera će Vam pomoći da u tome i uspijete.
  • Pri njegovom uređenju pažnju treba posvetiti i najsitnijem detalju, no da li je za to potrebno gubiti Vaše dragocjeno vrijeme u ovom urbanom načinu života i potrošiti ona zadnja sredstva kako bi on postao lijep i funkcionalan ?!

NAŠ PRISTUP ...

Možete nas angažirati u tri jednostavna koraka, gdje možete birati svaku od faza pojedinačno ili u paketu...

01

Planiranje i izlazak na teren

Faza planiranja podrazumijeva uvodni sastanak gdje Vi izražavate svoje želje i vizije o budućem prostoru koji želite uređivati.
Nakon toga dizajner dolazi u Vaš prostor, evidentira postojeće stanje, radi izmjeru u koliko ne postoji tlocrt s točnim mjerama i fotografira postojeće stanje u koliko je to potrebno.
S ta dva podatka rade se preliminarne skice tlocrta prostora (najčešće u dvije varijante), gdje se s Vama definira i točno planira dispozicija namještaja i ostalih detalja.
Ova faza naplaćuje se zasebno, no ako se odlučite za sljedeću fazu, ona se odbija od ukupnog iznosa.
02

Izrada idejnog projekta

U ovoj fazi dizajner na temelju definirane skice i dogovora s Vama detaljno razrađuje i definira tlocrte, te se prilaže: - Tlocrtno rješenje (definirana verzija) - 3D vizualizacija kompletnog interijera, te svih prostorija pojedinačno - Zasebno se izvlače detaljni nacrti namještaja kao što su kuhinja, ugradbeni ormari i ostali specifični elementi u prostoru. - Troškovnik za dosadašnje faze.

Ova faza naplaćuje se skupa s prvom, ukoliko mislite da su s ove dvije faze zadovoljene Vaše potrebe, možete preuzeti kompletnu dokumentaciju.

OBRATITE NAM SE S PUNIM POVJERENJEM ...

Naše ljubazno osoblje će Vam rado izaći u susret...

VRH