Nadmadrac Topper Woolly

Topper MojSan Woollyza osobe koje imaju problema sa znojenjem tokom spavanja jer zahvaljujući prirodnim karakteristikama vune pomaže u eliminiranju vlažnosti iz spavačevog okruženja. Spada u PREMIUM ponudu nadmadraca MojSan.

Prednosti i karakteristike toppera MojSan Woolly:

 • jedinstven proizvod na tržištu sa vrhunskom završnom obradom,
 • struktura od prirodnih materijala,
 • praktičan i periv nadmadrac,
 • vanjsko platnona bazi 100% pamučnih vlakana,
 • punjen najfinijom čistom WOOLMARK novom vunom za vrhunski ugođaj spavanja u kombinaciji sa pes vlaknima za ojačanje strukture punjenja,
 • dostupan u dimenzijama: SINGLE 200x90cm, DOUBLE 200x160cm i DOUBLE 200x180cm.
Praktičan je, periv i jednostavno se montira direktno na madrac zahvaljujući elastičnim držačima na sve četiri strane. Vuna balansira vlažnost, savršeno je udobna dok će pamučna vanjska obloga osigurati neometano disanje kože i učiniti ovaj topper dijelom Vašeg seta za spavanje koji će povećati udobnost istog.

PURE NEW WOOL by WOOLMARK Company logo je jedan od globalno najprepoznatljivijih simbola u tekstilnoj industriji koji ukazuje na to da je proizvod izrađen od 100% čiste nove vune.

Zašto vuna ?

Vuna je prirodan, biorazgradljiv i obnovljiv materijal koji ne samo da pruža termoregulirajuću izolaciju u toplim ili hladnim uslovima nego također i regulira vlažnost zraka stvarajući savršene uslove za spavača. Vuna korištena za punjenja proizvoda iz MojSan Woolly kolekcije je certificirana od strane WOOLMARK company kao globalnog autoriteta na polju kreiranja proizvoda sa vunom za korištenje u sistemima za spavanje.

Čista nova vuna podrazumjeva runo sa ovce ili janjeta koje prethodno nije;

 • predeno,
 • obrađivano,
 • ugrađivano u druge gotove proizvode.

Proizvodi na bazi vune su otporniji na prljanje i jednostavni za održavanje. Vuna ima sposobnost upijanja vlage do 33% vlastite težine u suhom stanju bez da odaje osjećaj vlažnosti. Periva je ako je teko navedeno u uputstvu.

Vuna je jako izdržljiv, postojan i dugovječan materijal koji zadržava vlastiti prvobitni oblik.

MojSan Woolly kolekcija proizvoda u osnovi ima vrhunsku WOOLMARK čistu novu vunu koja garantira savršene uslove za spavača koji preferiraju 100% prirodan ambijent spavanja.

The Woolmark Company je podružnica kompanije Australian Wool Innovation (AWI),  organizacije koja provodi istraživanja, razvoj i marketing kroz svjetski lanac snadbjevanja Australskom vunom.

PURE NEW WOOL by WOOLMARK Company logo je jedan od globalno najprepoznatljivijih simbola u tekstilnoj industriji koji ukazuje na to da je proizvod izrađen od 100% čiste nove vune. Proizvodi licencirani ovim znakom zadovoljavaju stroge standarde i obezbjeđuju povjerenje korisnika u kvalitet proizvoda. Logotip WOOLMARK je vlasništvo kompanije The Woolmark Company.

WOOLMARK brand se koristi za certificiranje proizvoda u vezi sa sastavom vlakana, prikladnosti za svrhu korištenja, performansi u korištenju i održavanju kako bi se osigurala očekivanja korisnika od samog proizvoda.

WOOLMARK logo je dizajniran od strane Italijanskog dizajnera Franceska Saroglia 1964. godine i od tada se koristi u preko 100 država širom svijeta. Do sada je preko 5 milijardi proizvoda proizvedeno sa ovim znakom.

Prema istraživanju od strane AWI, kompanije koja je vlasnik WOOLMARK simbola, pola od onih kojima je poznat logo znaju njegovu svrhu.

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 × 90 cm

   95,00 €
  • 200 × 160 cm

   145,00 €
  • 200 × 180 cm

   162,00 €

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH