Nadmadrac Olivoil Memory

Savršeni dodir udobnosti !

Doživite nevjerojatan osjećaj udobnosti spavajući na nadmadracu Olivoil Memory.
Visokokvalitetna navlaka ovog nadmadraca sa Olivoil tretmanom svoju upotrebnu vrijednost je pronašla u ovom izuzetno udobnom proizvodu ukupne visine od cca 7 cm.
Nadmadrac je namijenjen onima kojima vrhunska udobnost predstavlja imperativ. Nadmadrac na krajevima ima pričvršćene gumice zahvaljujući kojima isti ostaje vezan za madrac ili pripadnu podlogu spavanja, spriječavajući klizanje nadmadraca.
Funkcionalnost ovog proizvoda, koja se, između ostalog ogleda u mogućnosti rolanja te praktičnosti održavanja pranjem, naći će svoju uporabnu vrijednost u Vašem domaćinstvu.

Memory pjena za savršenu udobnost

Memory pjene drže Vaše tijelo u pravilnom položaju oslobađajući ga od pritiska i rezultirajući poboljšanju cirkulacije. Kada ležimo na podlozi od memory pjene, zrak se pomiče kroz susjedne ćelije toliko koliko je potrebno da pjena poprimi obrise kontura tijela i prilagodi mu se na njemu jedinstven način, istovremeno mu osiguravajući potrebnu potporu bez nepotrebnog pritiska.
Memory pjene su postale posebno popularne u posljednjih nekoliko godina, zbog karakteristike da se prilagođavaju Vašem jedinstvenom tijelu. Memory pruža zadivljujući osjećaj bez suvišnog pritiska, dokazano poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, osigurava senzacionalan osjećaj bestežinskog stanja, te osigurava spokojan san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.
Izravna i najočitija posljedica prevelikog pritiska je prekomjerno okretanje u snu. Okrećemo se i pokušavamo naći što bolji položaj tijela. Ležeći na memory podlozi nema povratnih sila jer u ćelijama nema zadržanog zraka koji bi vršio pritisak i uzrokovao neudobnosti. Izravna posljedica korištenja memory pjene je smanjenje okretanja za čak 80 %, što rezultira opuštajućim snom.

Periva antialergijska navlaka sa tretmanom Olivoil  

Praktična navlaka nadmadraca Olivoil Memory sa štepanim pletenim Olivoil platnom u kombinaciji sa slojem vune na sebi ima patent zatvarač koji omogućava jednostavno skidanje iste, i održavanje pranjem.
Da bi se omogućila lakša cirkulacija zraka unutar ovog nadmadraca navlaci je dodana 3D prozračna tkanina te praktične elastične gume na krajevima kako bi nadmadrac bio pričvršćen za madrac ili drugu podlogu spavanja.

Olivoil® tretman

Suvremena industrija sistema za spavanje upravo u prirodi pronalazi rješenja i ideje za kvalitetnije proizvode, one koji mogu Vaše potrebe zadovoljiti na višem nivou. Jedno od takvih rješenja je Olivoil pletenina.
Prednosti masline kao biljke i njena izuzetna medicinska svojstva su inspirirale tehnologe da te koristi prenesu i na platno. Maslinovo ulje sadrži vitamine E, A, D i K koji obnavljaju ćelije i usporavaju proces starenja. To svojstvo se prenijelo i na platno zahvaljujući mikrokapsulnoj tehnologiji primjenjenoj za davanje svojstava masline samom platnu.
Tretman Olivoil pomaže održavanju vlažnosti kože, čineći platno besprijekorno mekim. Koža u dodiru sa platnom se obnavlja tokom spavanja, Olivoil platno je čini mekšom i elastičnijom, obezbjeđujući  savršeno okruženje spavanja.
 • Olivoil antialergijska pletenina
 • Nadmadrac sa izvedbom elastičnih držača na četiri strane
 • Vunena vata štepana u kombinaciji sa Olivoil pletenim platnom za kvalitetniju termoregulaciju podloge spavanja
 • Memory pjena visine 6 cm  za nevjerojatan osjećaj udobnosti
 • 3D prozračna tkanina za lakšu cirkulaciju zraka u nadmadracu

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 / 190 × 80 cm

   168,00 €
  • 200 / 190 × 120 cm

   232,00 €
  • 200 / 190 × 160 cm

   317,00 €
  • 200 / 190 × 180 cm

   354,00 €
  • 200 / 190 × 200 cm

   428,00 €

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH