Nadmadrac Memory

Dodatna udobnost spavanja!

Ako se želite probuditi svako jutro nasmijani, bez bolova u leđima, spremni za novi dan, Nadmadrac Memory je pravi izbor za Vas! Ovaj nadmadrac je izrađen od termoaktivne memory pjene optimalne debljine 4 centimetra, sa navlakom od antialergijskog i antibakterijskog platna sa patentnim zatvaračem, što omogućava njeno skidanje i pranje.
Sloj memory pjene se oblikuje prema konturi Vašeg tijela pružajući potporu bez pritiska na mišiće i kosti. Njegova primarna namjena je postavljanje na postojeći madrac koji već koristite, radi poboljšanja udobnosti prilikom spavanja ali svoju upotrebnu vrijednost može pronaći u raznim drugim uvjetima. Idealno bi bilo da podloga na koju ga postavljate bude ravna jer na taj način dolaze do izražaja sve prednosti termoaktivne memory pjene koje se manifestiraju kroz stavljanje u pravilan položaj tijela za vrijeme spavanja.
Nadmadrac Memory dolazi sa gumicama zahvaljujući kojima nadmadrac možete postaviti na madrac, da ne bi, usljed pokreta tokom spavanja skliznuo sa kreveta. Nadmadrac Memory je dodatak Vašem tvrdom i neudobnom krevetu, ali u slučaju potrebe možete  ga smotati i ponijeti sa sobom te spavati ugodno gdje god se nalazili u čemu se ogleda njegova multipraktičnost.
Ukoliko imate krevet ili kauč vanstandardnih dimenzija ili pak želite imati mobilni nadmadrac za sve prilike, ne brinite! Nadmadrac Memory možete naručiti u svakoj dimenziji koja Vam odgovara uz rekordan rok isporuke.
Pridružite se velikoj porodici korisnika ovog proizvoda koja broji nekoliko tisuća korisnika širom regije!

Nadmadrac od memory pjene 

Memory pjena unutar navlake Nadmadraca Memory je visine 4 cm. Memory pjene drže Vaše tijelo u pravilnom položaju oslobađajući ga od pritiska i rezultirajući poboljšanju cirkulacije. Kada ležimo na podlozi od memory pjene, zrak se pomiče kroz susjedne ćelije toliko koliko je potrebno da pjena poprimi obrise kontura tijela i prilagodi mu se na njemu jedinstven način, istovremeno mu osiguravajući potrebnu potporu bez nepotrebnog pritiska. Memory pjene su postale posebno popularne u posljednjih nekoliko godina, zbog karakteristike da se prilagođavaju Vašem jedinstvenom tijelu.

Memory pruža zadivljujući osjećaj bez suvišnog pritiska, dokazano poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, osigurava senzacionalan osjećaj bestežinskog stanja, te osigurava spokojan san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja. Izravna i najočitija posljedica prevelikog pritiska je prekomjerno okretanje u snu. Okrećemo se i pokušavamo naći što bolji položaj tijela. Ležeći na memory podlozi nema povratnih sila jer u ćelijama nema zadržanog zraka koji bi vršio pritisak i uzrokovao neudobnosti.

Izravna posljedica korištenja memory pjene je smanjenje okretanja za čak 80 % što rezultira opuštajućim snom.

Periva antialergijska navlaka sa patentnim zatvaračem

Praktičnost i jednostavnost održavanja Nadmadraca Memory je postignuta zahvaljujući skidivoj i perivoj navlaci od visokokvalitetnog pletenog platna. Navlaka je tretirana antialergijskim i antibakterijskim tretmanom te će to svojstvo zadržati dugi niz godina i na taj način spriječavati razvoj štetnih bakterija i grinja u samom nadmadracu. Na krajevima se nalaze elastični držači koji su prilagodljivi raznim debljinama podloge za koju želite pričvrstiti nadmadrac kako ne bi skliznuo sa iste. Navlaka nadmadraca se brzo suši što je jedna od prednosti ovog proizvoda.

Jastuk Memory uz svaki Nadmadrac Memory

Jastuk Memory je izuzetno praktičan dodatak Nadmadracu Memory, klasičnog je oblika sa osnovom od memory pjene, također. Vanjska navlaka sa patent zatvaračem je šivena od antialergijskog platna istog dezena kao i nadmadrac te kombinirana sa 3D prozračnom tkaninom sa druge strane jastuka koja omogućava lakšu cirkulaciju zraka i osigurava zdraviju higijenu spavanja. Unutrašnja navlaka je od memory pjene debljine 2 cm koja je punjena usitnjenom memory pjenom koju možete zahvaljujući patent zatvaraču na untrašnjoj i vanjskoj navlaci jastuka  vaditi i na taj način prilagoditi visinu jastuka Vašim indidualnim potrebama.

Izbor odgovarajućeg jastuka je jako bitna stvar te zahvaljujući opciji podešavanja visine istog u stvari dobivate proizvod kojim ćete jednostavnije pronaći odgovarajuću potporu glavi odnosno vratnom dijelu kičme.

Nadmadrac Memory sa Jastukom Memory možete koristiti na razne načine, za poboljšanje udobnosti Vašeg postojećeg madraca ili ležaja, za dodatni kapacitet spavanja u slučaju posjete gostiju ali i kao suputnika na putovanjima za trenutke zasluženog odmora.

 • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima periva na 30°C izrađena od pletenine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
 • Periva navlaka nadmadraca sa patent zatvaračem
 • Nadmadrac sa izvedbom elastičnih držača na četiri strane
 • Memory pjena visine 4 cm za dodatnu udobnost
 • Praktičan i neizostavan dodatak svakom domu
 • Jastuk Memory sa opcijom podešavanja visine

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 / 190 × 80 cm

   109,00 €
  • 200 / 190 × 120 cm

   168,00 €
  • 200 / 190 × 160 cm

   247,00 €
  • 200 / 190 × 180 cm

   283,00 €
  • 200 / 190 × 200 cm

   339,00 €

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH