Mladenačka soba “Funky”

U mladenačkoj dobi djeteta od neprocjenjive je važnosti osigurati im prostor koji će oni zvati svojim teritorijem i svojim utočištem. Prostor u kojem će na sebi svojstven način preživjeti ove uzburkane, osjetljive godine.

Mladenačka soba trebala bi biti moderna, razigrana i prilagođena potrebama i navikama djeteta. U tinejdžerskoj se dobi često mijenja ukus djeteta pa namještaj treba biti jednostavan kako bi odgovarao i djevojkama i mladićima, kako bi se izvrsno prilagodio svim njihovim intervencijama u sobi, mogućim promjenama boja zidova te različitim detaljima s kojima će oni dati osobni pečat prostoru. Neminovno je da, s vremenom, glavnu ulogu u dječjoj sobi više nemaju igračke već hi-fi tehnika, računala, televizori, mnogo garderobe, razni sportski rekviziti i bezbroj njima neprocjenjivo važnih sitnica.

Kako bi djeca osjetila da poštujemo njihove prioritete i njihovu imovinu, pri odabiru i kombiniranju namještaja treba uzeti u obzir sve njihove afinitete.
Upravo je to bila ideja vodilja pri razvoju elemenata sobe Funky. Praktični ormari, veliki stol s dodacima, dovoljno otvorenih polica za knjige i sve stvari koje djeca želi pokazati svijetu, ali i dovoljno zatvorenih dijelova u kojima će biti pohranjene njihove tajne.

Velike Funky ladice s kotačima, osim za spremanje stvari, mogu se koristiti i kao stolići oko kojih se, uz dodatak šarenih jastuka i sjedećih vreća može stvoriti prostor za druženje s prijateljima.

Stvorite svom tinejdžeru stimulativan prostor u kojem će rado i produktivno provoditi vrijeme te na kraju dana mirno zaspati sanjajući velike ljubavi i velike životne uspjehe koji ga očekuju.

POGLEDAJTE KATALOG:

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH