Madrac Teen

Madrac za pravilno odrastanje

Ako ste roditelj, neko ko to planira biti, ili ste neko dijete koje je preraslo dječiji krevetić htjeli obradovati novim madracem, vjerovatno ste bili u dilemi za koji madrac se odlučiti. U širokoj ponudi madraca na tržištu, pa i onih koji se cjenovno grupiraju u višu kategoriju madraca, nije lako naći idealan madrac za dob od 2-15 godina.
S obzirom da se radi o osjetljivoj dobi, gdje je pravilan razvoj kičmenog stuba od izuzetne važnosti za zdravo odrastanje, razvili smo madrac koji će karakteristikama svoje jezgre zadovoljiti te kriterije a dizajnom antialergijske navlake ujedno i biti madrac koje će Vaše dijete voljeti.
 • Ako ste bili u dilemi, vezano za kupnju sličnog proizvoda, madrac Teen bi bio odličan izbor. Inovativni i moderni model kreiranja ovog proizvoda učinio ga je zdravim mjestom za spavanje, pružajući odmor i pravilno odrastanje svakog djeteta. Madrac je ukupne visine cca 16 cm.
Poruka sa madraca glasi : “Ne dozvoli da strah poremeti tvoje snove, čak i onda kad je tvoj strah tvoj najveći san“.

Jezgra madraca od elastične PU pjene sa dva nivoa tvrdoće

Specifične fiziološke promjene koje se manifestiraju kod djece u razvoju, zahtijevaju upotrebu odgovarajućih madraca za taj uzrast, što je potvrđeno i od strane stručnjaka specijaliziranih u oblasti ortopedske medicine, te smo vođeni tom idejom napravili madrac koji se sastoji od dvije pjene različite gustoće i tvrdoće i koji će kao takav odgovarati djetetu shodno promjenama težine. Madrac se sastoji od dvije vrste pjene, žuta strana odgovara težini do 30 kg (cca 2-11 god.), dok je plava predviđena za preko 30 kg (cca 11-15 god.). Na taj način ste dobili madrac koji će pratiti anatomski razvoj djeteta. Jezgra madraca Teen je profilirana sa unutarnje strane na specifičan način tako da je ista formirana bez korištenja ljepila.

Antialergijska periva navlaka 

Navlaka madraca je antibakterijski tretirana, te na sebi ima patent zatvarač na sve četiri strane, koji omogućava jednostavno skidanje navlake i pranje na predviđenoj temperaturi. Ista je posebno i moderno dizajnirana prema uzrastu za koji je madrac i namijenjen.
 • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima periva na 30°C izrađena od pletenine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
 • Patent zatvarač
 • Madrac rađen u kombinaciji dvije vrste pjena koje prate razvoj djeteta
 • Moderan dizajn navlake madraca

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 190 / 200 × 80 cm

   222,00 €
  • 190 / 200 × 90 cm

   240,00 €

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH