Madrac Pluto

Preferirate tvrđu podlogu za spavanje ?

Kompaktni madrac Pluto, pojačane čvrstoće, je idealno riješenje za one koji preferiraju tvrđu podlogu spavanja. Jezgra madraca Pluto je kombinacija više vrsta materijala različite gustoće kojemu osnovu daje čvrsti sloj kosmita u samom središtu sa profiliranim zračnim kanalima untar madraca za lakšu cirkulaciju zraka. Madrac na sebi ima skidivu i perivu navlaku sa tertmanom Aloe Vere. Madrac je visine cca 20 cm.

Jezgra sa kosmitom kao osnovom čvrstoće madraca

Središnji, tamni dio jezgre madraca predstavlja presani materijal izrazite čvrstoće koji tu svoju osobinu prenosi i na cijelu strukturu madraca. Sloj pjene pojačane tvrdoće naslonjen na kosmit je profiliran na način da omogućava cirkulaciju zraka unutar madraca održavajudć madrac slobodnim od vlage. Ležeći sloj, ploha madraca sa kojom tijelo dolazi u direktan kontakt prenosi efekat čvrstine  tijelu spavača te daje osjećaj tvrđe podloge spavanja.

Visokokvalitetna periva navlaka sa tretmanom Aloe Vere

Blagotvorno djelovanje na kožu spavača navlaka ovog madraca ima kroz tretman Aloe Verom koja ima osnovni zadatak da obezbijedi održavanje balansa vlažnosti kože te njene prirodne mekoće. Navlaka madraca Pluto na sebi ima patent zatvarač te je moguće pranje iste. Također, navlaka je tretirana antialergijskim tretmanom koji trajno zadržava mogućnost spriječavanja razvoja grinja na platnu.

Aloe Vera i njen čudesni dodir prirode

Prirodna formula za poboljšanje standarda spavanja zove se Aloe Vera. Čudotvornom biljkom Aloe Verom tretiran je materijal za navlake da bi se pružio duboki, relaksirajući i zdrav san. Ovo je rješenje i za grozničav svakodnevni stres kao i za umor. Aloe vera je poznata i korištena stoljećima, u raznim kulturama zbog svojih prirodnih karakteristika. Ona je jedna od najljekovitijih biljaka na Svijetu čije su ljekovite osobine otkrili stari Egipćani, hiljadama godina prije. Odnedavno, kozmetička i farmaceutska industrija je raširila upotrebu Aloe Vere zbog njenih karakteristika zacijeljivanja rana. I tekstilna industrija je također počela koristiti Aloe Veru. Sastav biljke je zaista nevjerovatan. Naime, Aloe Vera sadrži čak preko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka, što objašnjava tajnu njezine ljekovite moći.

Aloe vera jača otpornost organizma, pomaže kod astme i alergije, štiti od raka, dijabetesa, visokog tlaka, bori se sa bakterijama, virusima i parazitima. I to je samo dio dugačke liste njezinih ljekovitih svojstava. Karakteristike Aloe Vere su sada dostupne i vama za svakodnevnu upotrebu kroz platno tretirano Aloe Verom.

Svojstva Aloe Vere kroz navlaku madraca Pluto;

 • Aloe Vera i njene mikrokapsule koje se nalaze u platnu obnavljaju kožu
 • Održava prirodnu ravnotežu kože
 • Pruža izuzetan osjećaj udobnosti koži
 • Pruža nježan dodir i daje sjaj platnu

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Navedene cijene uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 / 190 × 80 cm

   1.560,00 KN
  • 200 / 190 × 120 cm

   2.170,00 KN
  • 200 / 190 × 160 cm

   2.970,00 KN
  • 200 / 190 × 180 cm

   3.330,00 KN
  • 200 / 190 × 200 cm

   4.000,00 KN

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH