Madrac OLEA

Dvoslojni madrac na bazi džepićaste jezgre

Madrac Olea je visine cca 30 cm i svojom konstrukcijom može zadovoljiti širok spektar potreba korisnika obzirom na karakteristike koje ima, te dvoslojnu jezgru od koje je konstruiran. Anatomska jezgra ovog madraca je na bazi džepićaste pojačane jezgre visine 17 cm koje je jedino tog tipa u proizvodnom programu MojSan.
Madrac je obložen antialergijskim i antibakterijskim platnom u baznom dijelu i također u gornjem odvojivom sloju. Madrac Olea je moguće koristiti sa obje strane, sa ili bez spomenutog gornjeg sloja madraca na bazi vune, zahvaljujući patentu našivenom na obje strane ležeće plohe baznog dijela madraca.

Džepićasta opružna jezgra sa pojačanom džepićastom jezgrom visine 17 cm

Svaka opruga je posebno upakirana, međusobno svaka ušivena za drugu i točkasto odgovara na pritisak. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge.
Izuzetno velika fleksibilnost jezgre madraca zahvaljujući ovom tipu jezgre madrac Olea svrstava u jedne od najzahvalnijih podloga za spavanje u ponudi Moj San. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj usljed težine tijela.
U jednom kvadratnom metru jezgre madraca Olea ima 255 džepića, a opruge koje čine jedan džepić su debljine 2,0 mm.  Gornji sloj madraca služi za poboljšanje udobnosti za one koji preferiraju mekše podloge za spavanje.

Gornji termoregulacijski sloj

Pletenina tretirana Oliovoil® tretmanom je štepana 500 gramskim slojem vune sa mogućnošću skidanja iste i kombiniranja sa donjim slojem madraca.
Njena osnovna funkcija je pružanje prirodne ravnoteže koži kroz Olivoil® tretman i termoregulaciju jer je to jedna od osnovnih funkcija vune kao materijala. Također, ovaj sloj madraca je skidiv i periv.

Olivoil® tretman

Prednosti masline kao biljke i njena izuzetna medicinska svojstva su inspirirale tehnologe da te koristi prenesu i na platno. Maslinovo ulje sadrži vitamine E, A, D i K koji obnavljaju ćelije i usporavaju proces starenja. To svojstvo se prenijelo i na platno zahvaljujući mikrokapsulnoj tehnologiji primjenjenoj za davanje svojstava masline samom platnu.

Tretman Olivoil® pomaže održavanju vlažnosti kože, čineći platno besprijekorno mekim. Koža u dodiru sa platnom se obnavlja tokom spavanja, Olivoil® platno je čini mekšom i elastičnijom osiguravajući  savršeno okruženje spavanja.

 • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima izrađena od kombinacije pletenine i tkanine koje zadovoljavaju zahtjeve Öko-Tex standarda
 • 3D odzračna traka na bočnim stranama madraca za kvalitetnije prozračivanje jezgre
 • Anatomska pojačana džepićasta jezgra visine 17 cm za pravilan položaj tijela
 • Madrac pomaže da se ublaži pritisak na tijelo, što umanjuje potrebu za okretanjem tokom noći jer aktivno apsorbira pritiske tokom spavanja
 • Prozračni i antialergijski materijali osiguravaju vrhunsku higijenu spavanja
 • Konstrukcija madraca garantira dugotrajnost i postojanost
 • Olivoil® tretman mikrokapsulama maslinovog ulja na površinskom dijelu madraca

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 / 190 × 80 cm

   376,00 €
  • 200 / 190 × 120 cm

   519,00 €
  • 200 / 190 × 160 cm

   713,00 €
  • 200 / 190 × 180 cm

   798,00 €
  • 200 / 190 × 200 cm

   960,00 €

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH