Madrac COOLER

Premium linija proizvoda Moj San

Lider u inovacijama proizvoda za spavanje, Moj San, je svoje tehnološke mogućnosti usmjerio ka kreiranju proizvoda za zahtjevne spavače koji traže više. Koristeći materijale koji spadaju u sam svjetski vrh kvalitete, dobivenih u suradnji sa najrenomiranijim partnerima širom Svijeta, predstavljamo Vam madrace naše Premim linije.

Nevjerojatna udobnost na svježem madracu

Zahvaljujući Cooler madracu osjetite nevjerovatni osjećaj bestežinskog stanja koji pruža ovaj fantastični madrac rađen u kombinaciji memory pjene-sa jedne, i HR pjene-sa druge strane. Osnova ovog madrace je od posljednje tehnološke izvedbe super mikrodžepićaste jezgre.
Ova vrsta jezgre garantira nesvakidašnju udobnost kakvu niste mogli osjetiti do sada zahvaljujući 1000 mikrodžepića po metru kvadratnom koje se ponaosob prilagođavaju Vašem tijelu pružajući mu jedinstven osjećaj vrhunske udobnosti. Kombiniranjem materijala visoke klase Moj San pomiče granice ka pružanju vrhunske podrške tijelu prilikom spavanja što ovom madracu daje epitet Premium modela. Navlaka sa Cooler vlaknima garantira vrhunsku klimu spavanja te na dodir pruža iznenađujuće svjež osjećaj.
Radi se o patentu koji je nosioc nagrade za inovacije na najvećem sajmu namještaja u Europi, Interzum u Kelnu 2015. godine. Patent zatvarač madraca, omogućava skidanje i pranje navlake. Madrac je visine 30 cm.

Super mikro džepićasta jezgra sa 1000 džepića u metru kvadratnom

Ova vrsta jezgre je zadnja riječ tehnologije u izvedbi džepićastih jezgara, kreirana za vrhunsku potporu tijelu i udobnost koja pomiče granice. Svaki džepić je posebno upakiran, međusobno svaki ušiven za drugi i točkasto odgovara na pritisak. Dodatno su džepići raspoređeni 7 zonski, te se tako  postiže izuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela. Omogućeno je da prilikom stvaranja pritiska na jednu oprugu ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. S obzirom na to da se zdrav čovjek tokom noći okrene i do 60 puta, pravovremeno reagiranje džepića na svaki pokret tijela je od velike važnosti za kvalitetan san. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj usljed težine tijela. U jednom metru kvadratnom ima 1000 džepića za vrhunsku udobnost.

Dva nivoa udobnosti madraca 

 • Memory pjena visoke gustoće za jedinstven osjećaj udobnosti
Ležeći na memory podlozi nema povratnih sila jer u ćelijama nema zadržanog zraka koji bi vršio pritisak i uzrokovao neudobnosti. Izravna posljedica memory pjene je smanjenje okretanja za čak 80% što rezultira opuštajućim snom. Memory pjena koja se u industriji sistema za spavanje koristi isključivo kao materijal za postizanje dodatne udobnosti madraca i nadmadraca svojim karakteristikama toplinskog i anatomskog prilagođavanja tijelu spavača treba mu biti prilagođena i svojom debljinom. Memory pjena svojom karakteristikom apsorpcije pritiska čini se dobrim izborom za madrace u double size varijantama jer pomjeranje jednog partnera ne utiče na drugog zbog apsorpcije pritiska.
 • HR pjena za osjećaj normalne tvrdoće i prozračnost
HR, “hladno lijevana” ili “high resilient” pjena, je jedan od najkvalitetnijih materijala koji se koristi u industriji izrade madraca sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. HR pjena osigurava izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući postignutoj visokoj elastičnosti baziranoj na otvorenoj strukturi ćelija. Zbog posebne otvorene strukture ćelija, ova pjena ima veću površinsku mekoću, veću udobnost i elastičnost, bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage, bolje karakteristike podupiranja tijela i povećanu trajnost u odnosu na klasičnu PU pjenu iste tvrdoće.

Skidiva, periva navlaka sa Cooler vlaknima

Madrac Cooler će Vas izvedbom svoje navlake prijatno iznenaditi jer na dodir u punom smislu riječi podsjeća na osvježenje i daje taj efekt pri svakom kontaktu sa tijelom. Ova antialergijska navlaka je periva te je proizvedena po visokozahtjevnim Öko-Tex standardima koji garantiraju upotrebu zdravstveno ispravnih materijala u proizvodnji. Zahvaljujući patent zatvaraču možete jednostavno skidati i održavati svoj madrac prema uputstvima upotrebe.

Cooler® tretman

Temperatura tijela pada prije nego utonemo u san. Spavanje je nužnost zdravog života te se uz činjenicu da jednu trećinu života prespavamo ta fraza čini i više očiglednom. Ostati ugodno osvježen tokom spavanja je bitna komponenta kvalitetnog sna. Mali pad tjelesne temperature je očekivan prije nego zaspemo. Optimalna temperatura ambijenta spavanja je od 18-20 °C. Visoka temperatura ambijenta spavanja tijelu otežava snižavanje temperature na optimalnu, te je u tom slučaju teže prilagoditi tjelesnu temperaturu onoj koja je potrebna za utonuti u san. Zbog toga je razvijena Cooler tehnologija izvedbe platana.
 • Cooler tehnologija platna koja hladi Vaše tijelo
Transfer topline kod platana na bazi Cooler tehnologije je brži nego kod prirodnih i sintetičkih vlakana. Zahvaljujući jedinstvenoj tehologiji proizvodnje, Cooler platna na dodir pružaju osjet hladnoće, što tijelu omogućava da ostane svježe tokom spavanja. Cooler maksimizira kvalitet spavanja obezbjeđujući opuštajuće okruženje spavanja i omogućava da zaspemo brže.
 • Rezultati testiranja platana na bazi Cooler vlakna
Simulirani testovi na koži rađeni sa Cooler platnom i drugim platnima su pokazali da Cooler drži temperaturu kože nižom za 1,3 stupnja. Osjećajte se osvježeni i zaspite brže uz izuzetno ugodno okruženje spavanja uz Cooler platno za madrace. Platno je perivo, prozračno, na bazi prirodnih vlakana koji garantiraju udobnost te svojstvo osvježevajućeg djelovanja zadržava trajno. Cooler tehnologija je dobitnik prestižne nagrade za inovacije na najvećem sajmu namještaja u Europi, u Koelnu 2015. godine kao doprinos razvoju i unapređenju kvalitete spavanja.
 • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima periva na 30°C izrađena od pletenine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
 • Navlaka sa patent zatvaračem
 • 7 zonska jezgra za nevjerojatno rasterećenje pritiska tijela
 • Visoko prilagodljiva jezgra bazirana na super mikro dzepićastoj jezgri sa 1000 džepića po kvadratnom metru
 • Dvostrani madrac sa memory pjenom visoke gustoće na jednoj i HR pjenom na drugoj strani
 • Apsorbira pritiske i ne dozvoljava ometanje partnera tokom sna
 • Cooler vlakna za vrhunsku klimu spavanja i ugodan osjećaj svježine rezultiraju snižavanjem tjelesne temperature kako bi brže zaspali

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.
  Dostava proizvoda nije uključena u cijenu. / Za cijene dostave molimo Vas da nas kontaktirate.

  • 200 / 190 × 80 cm

   806,00 €
  • 200 / 190 × 120 cm

   1.125,00 €
  • 200 / 190 × 160 cm

   1.538,00€
  • 200 / 190 × 180 cm

   1.725,00€
  • 200 / 190 × 200 cm

   2.069,00€

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH