Jastuk Olivoil Memory

 • Antialergijski jastuk na bazi memory pjene za vrhunsku prilagodljivost konturama Vaše glave i vrata
 • Olivoil® tretman navlake sa mikrokapsulama maslinovog ulja
 • 3D ozračna tkanina za bolju cirkulaciju zraka
 • Vanjska navlaka sa patent zatvaračem periva na 40°C
 • Jastuk upakiran u kutiju sa ručkom

Jastuk Olivoil Memory je anatomski jastuk proizveden od termoaktivne memory pjene sa praktičnom i perivom jastučnicom za svakodnevnu upotrebu. Unutrašnja jezgra ovog jastuka se prilagođava obliku Vaše glave i vrata te je pogodna za osobe koje preferiraju niže jastuke. Memory pjena je profilirana zračnim kanalićima zaduženim za cirkulaciju zraka i spriječavanje znojenje.

Antialergijska, periva jastučnica je tretirana mikrokapsulama maslinovog ulja, Olivoil® tretmanom i obogaćena prozračnom 3D tkaninom koja omogućava lakše strujanje zraka i manje zadržavanje vlage unutar jastuka.

Memory pjena

Zahvaljujući anatomski oblikovanoj memory pjeni jastuk se prilagođava težini Vaše glave i vraća se u prvobitni, originalni, oblik nakon buđenja. Jezgra jastuka od oblikovane memory pjene omogućava strujanje zraka kroz sam jastuk te spriječava znojenje u kombinaciji za ozračnom 3D trakom. Lakša cirkulacija zraka je omogućena zahvaljujući zračnim kanalićima čija finkcija pored prozračnosti jeste i ta da se zahvaljujući takvoj strukturi samog jastuka lakše prilagodi konturama glave. Memory pjena od koje je izrađen jastuk je dugotrajna i ne gubi na volumenu te je upakirana u zasebnu, unutarnju navlaku.

Antialergijski jastuk sa Olivoil® platnom
 
Jastuk je obložen antialergijskom jastučnicom koja spriječava nakupljanje grinja. Jastučnica je izrađena od visokokvalitetnog Olivoil® platna koje je perivo na 40°C i zadovoljava Öko-Tex standarde. Prednosti masline kao biljke i njena izuzetna medicinska svojstva su inspirirale tehnologe da te koristi prenesu na platno. Maslinovo ulje sadrži vitamine A, E, D i K koji obnavljaju ćelije kože i usporavaju proces starenja. Zahvaljujući mikrokapsulnoj tehnologiji to svojstvo se prenijelo i na platno. Tretman Olivoil® pomaže održavanju vlažnosti kože, čineći platno besprijekorno mekim. Koža u dodiru sa platnom se obnavlja tokom spavanja, Olivoil® platno je čini mekšom i elastičnijom obezbjeđujući savršeno okruženje spavanja,
3D ozračna traka 
 
Sa stražnje strane navlake se nalazi ozračna traka koja olakšava prozračivanje jastuka te spriječava zadržavanje vlage unutar jezgre. Također, olakšava sušenje jastučnice zahvaljujući svojstvu i strukturi ove posebne vrste tkanine.

Jezgra jastuka:

 • oblikovana memory pjena
Vanjska navlaka:
 • visokokvalitetna antialergijska tkanina
 • 3D ozračna tkanina
Dimenzija: 
 • 70x40x12
Jastuk upakiran u praktičnu kutiju sa ručkom. 

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.

  • 75 × 40 × 12 cm

   50,00 €
   ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

  Za ostale informacije i oblike plaćanja molimo Vas da nas kontaktirate.

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH