Jastuk MojSan Memory

Usitnjena memory za dodatnu udobnost!

Jastuk MojSan Memory 

 • Antialergijski jastuk sa podesivom visinom
 • Jastuk na bazi memory pjene za vrhunsku prilagodbu obliku Vaše glave i vrata
 • 3D prozračna tkanina za bolju cirkulaciju zraka
 • Vanjska navlaka sa patent zatvaračem periva na 40°C

Jastuk MojSan Memory je jedan od najatraktivnijih proizvoda iz Moj San ponude. Rezultat je nastojanja da se u klasičnoj formi jastuka ponudi proizvod na bazi memory pjene sa anatomskim efektom prilagođavanja individualnoj konturi tijela. Ovaj jastuk je pogodan naročito za one koji imaju probleme sa odabirom odgovarajućeg jastuka u smislu visine jastuka jer jednostavnim oduzimanjem i dodavanjem mljevene memory pahuljice jastuka svaki korisnik može prilagoditi sebi visinu istog.

Antialergijska jastučnica ovog jastuka spriječava prolazak grinja i bakterija unutar jastuka te onemogućava njihovo razvijanje na samoj jastučnici. Radi lakšeg strujanja zraka unutar jastuka dodana je i 3D prozračna traka koja garantira lakši protok zraka i disanje jastuka.

Memory pjena

Unutrašnjost jastuka se sastoji od unutrice od memory pjene debljine 2 cm koja je opšivena sa tri strane i punjena mekom mljevenom memory pahuljicom. Na sobnoj temperaturi memory pjena pruža vrhunsku udobnost i miran san. Jastuk Moj San Memory je standardno oblikovan jastuk, koji uz pomoć memory pjene omogućava anatomsku podršku glavi i ramenima istovremeno opuštajući vratne mišiće. Jastuk je pogodan za sve uzraste i pruža izvanredan i umirujući osjećaj što Vam pomaže da lakše utonete u san.

Podešavanja visine jastuka

Unutrica jastuka na sebi ima praktičan patent zatvarač zahvaljujući kojem možete otvoriti unutricu i izvaditi onoliko mljevene memory pahuljice koliko smatrate da je dovoljno za podešavanje visine jastuka, te napraviti savršen ambijent za spavanje.

Antialergijski jastuk sa perivom navlakom

Periva navlaka sa patent zatvaračem garantira vrhunski higijenski ambijent spavanja sa antialergijskim tretmanom koji traje cijeli upotrebni vijek jastuka. Jastučnica koja spriječava nakupljanje grinja i prodor istih u untrašnjost samog jastuka je izrađena od visokokvalitetnog antialergijskog platna koje je perivo na 40°C i zadovoljava Öko-Tex standarde. Sa druge strane jastučnice je 3D prozračna tkanina za bolju cirkulaciju zraka.

3D prozračna traka 

Sa stražnje strane navlake se nalazi prozračna traka koja olakšava prozračivanje jastuka te spriječava zadržavanje vlage unutar jezgre. Također, olakšava sušenje jastučnice zahvaljujući svojstvu i strukturi ove posebne vrste tkanine.
Punjenje:
 • usitnjena memory pjena
 • memory pjena
Vanjska navlaka:
 • visokokvalitetna antialergijska tkanina
 • 3D ozračna tkanina
Dimenzija: 
 • 65 × 50
Jastuk upakiran u praktičnu foliju sa ručkom za nošenje. 

  - RASPOLOŽIVE DIMENZIJE PROIZVODA -

  Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK I uključuju PDV.

  • 65 × 50 cm

   41,00 €
   ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE

  Za ostale informacije i oblike plaćanja molimo Vas da nas kontaktirate.

  TREBATE VIŠE INFORMACIJA ?

  Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost...

  KONTAKT INFORMACIJE

  KLEK LOGO NOVI HR 3
  Vršanska 16a, 51500 Krk

  Telefon:
  +385 (0) 51 222 740
  +385 (0) 51 880 157
  Mobitel:
  +385 91 1902 145
  Fax:
  +385 (0) 51 880 158

  klek@klek.hr
  klek.hr

  VRH